Albert Schweitzer Ziekenhuis

 

 

MeZa Zorg heeft een samenwerking met het Albert Schweitzer Ziekenhuis op hun afdeling Transferbureau. Deze samenwerking stelt ons in staat om hoogwaardige thuiszorgdiensten te bieden aan patiënten die momenteel in het ziekenhuis verblijven en na ontslag professionele zorg en ondersteuning nodig hebben in de regio Dordrecht.

Als u of uw dierbare momenteel in het Albert Schweitzer Ziekenhuis wordt behandeld en behoefte heeft aan thuiszorg in de regio Dordrecht, staan we klaar om u te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe MeZa Zorg en het Albert Schweitzer Ziekenhuis samenwerken om de zorg voor onze gemeenschap te verbeteren.

Huisartsenpraktijken in Dordrecht

 

MeZa Zorg werkt nauw samen met huisartsen in Dordrecht om hoogwaardige thuiszorgdiensten te bieden aan patiënten die hun huisartsenzorg willen uitbreiden met professionele zorg en ondersteuning in de regio Dordrecht.

Als u momenteel bij een huisarts in Dordrecht bent ingeschreven en behoefte heeft aan thuiszorgdiensten, staan we klaar om u te helpen.  Uw huisarts geeft u een doorverwijzing en dit is het enige wat wij nodig hebben om u te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over hoe MeZa Zorg en huisartsen in Dordrecht samenwerken om de zorg voor onze gemeenschap te verbeteren.

Revalidatiecentrum

 

 

MeZa Zorg heeft een samenwerking met het Transferbureau van Revalidatiecentra Rijndam. Deze samenwerking stelt ons in staat om hoogwaardige thuiszorgdiensten te bieden aan patiënten die revalidatie hebben ondergaan en die na hun verblijf behoefte hebben aan professionele zorg en ondersteuning in de regio Dordrecht.

  • Het Transferbureau van Revalidatiecentra Rijndam speelt een cruciale rol bij het coördineren van de overgang van patiënten van het revalidatiecentrum naar hun thuisomgeving, waarbij zij beoordelen welke zorgbehoeften nodig zijn voor een naadloze overgang.

Onze gezamenlijke inspanningen zijn gericht op het verbeteren van de zorg en het welzijn van patiënten die de revalidatie hebben voltooid. Hierdoor kunnen zij in hun vertrouwde omgeving herstellen met de benodigde professionele ondersteuning.

Neem gerust contact met ons op als u momenteel in Revalidatiecentra Rijndam wordt behandeld en behoefte heeft aan thuiszorg in de regio Dordrecht. Wij staan klaar om u te helpen en samen te werken om uw herstel en welzijn te bevorderen.

MEE Vivenz Sociaal Wijkteam

 

MeZa Zorg werkt samen met een strategische partner MEE Vivenz het Sociaal Wijkteam binnen Dordrecht. Deze samenwerking stelt ons in staat om ons nog meer te richten op het bieden van zorg en ondersteuning binnen het sociaal domein. MEE Vivenz is strategische partner in dit domein en fungeert als ons aanspreekpunt in de wijk, waardoor we de zorg naadloos kunnen coördineren en u optimaal kunnen ontzorgen.

Met deze samenwerking streven we ernaar om de zorg in uw wijk te verbeteren en te vereenvoudigen, en we kijken ernaar uit om u te ondersteunen bij uw specifieke behoeften. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over hoe MeZa Zorg en MEE Vivenz samenwerken om uw welzijn te waarborgen.

Mantelzorgmakelaar

 

MeZa Zorg heeft een samenwerking met Mantelzorgmakelaar Dordrecht. Mantelzorg komt vaak ongevraagd op je pad. Iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken. Vaak besef je zelf niet eens dat je een mantelzorger bent. “Dat doe je toch gewoon”?

Maar wat als je even niet meer weet waar je moet beginnen in het zorglandschap? Wie kan Jou dan helpen met alle regeltaken, die ook bij dat mantelzorgen komen kijken? Zeker wanneer jezelf nog werkt en/of een eigen gezin hebt, blijft er weinig tijd over jezelf en bestaat de kans dat er geen goede balans meer is in je relatie met je naaste. Als mantelzorger is het heel belangrijk dat je zelf niet overbelast raakt, want wie neemt jouw taken dan over voor je naaste?

Een mantelzorgmakelaar kan je helpen en ondersteunen om die overbelasting voor te blijven of op te lossen.

Zaken die zoal overgenomen kunnen worden:

– regelen van woningaanpassingen (traplift, aangepaste badkamer) via WMO
– het op orde krijgen van de zorgadministratie
– ondersteunen bij keukentafelgesprekken van de WMO
– aanvragen van huishoudelijke hulp
– aanvragen van een Wlz-indicatie
– aanvragen van een persoonsgebonden budget (pgb)
– uitzoeken van diverse opties voor dagbesteding
– hulp met regelen van vervoer
– mogelijkheden voor vervangende mantelzorg (respijtzorg) onderzoeken

Iedere situatie is anders en persoonlijk dus neem vrijblijvend contact op met Mantelzorgmakelaar Dordrecht om de mogelijkheden te bespreken.

 

Hulp uit het hart

 

MeZa Zorg heeft een samenwerking met Hulp uit het Hart. Samen streven we ernaar om ouderen te ondersteunen die graag zelfstandig thuis willen blijven wonen, maar soms extra hulp nodig hebben bij dagelijkse activiteiten.

MeZa Zorg biedt hoogwaardige thuiszorgdiensten in de regio Dordrecht, terwijl Hulp uit het Hart gespecialiseerd is in het vergroten van de kwaliteit van leven en zelfstandigheid van ouderen.

Met deze samenwerking kunnen we u een uitgebreid pakket van diensten aanbieden, waaronder:

  • Activiteiten buitenshuis: Samen met Hulp uit het Hart kunnen we u helpen met boodschappen doen, wandelen, fietsen, sporten, winkelen en bibliotheekbezoeken, zodat u meer van de buitenwereld kunt genieten.
  • Begeleidende activiteiten: Hulp uit het Hart kan u begeleiden naar afspraken zoals bezoeken aan de kapper, tandarts, ziekenhuis en fysiotherapeut.
  • Activiteiten binnenshuis: Beide teams kunnen u ondersteunen bij activiteiten zoals samen koken en creatieve bezigheden, waardoor u kunt genieten van gezelschap en activiteiten binnen uw eigen huis.

Onze gezamenlijke missie is om uw wereld groter te maken, uw zelfstandigheid te vergroten en ervoor te zorgen dat u de zorg en ondersteuning krijgt die u verdient. Neem gerust contact met ons op om meer te weten te komen over hoe MeZa Zorg en Hulp uit het Hart samenwerken om uw welzijn te waarborgen.

Vlijtig Liesje Thuishulp

 

MeZa Zorg heeft een samenwerking met Vlijtig Liesje Thuishulp om een uitgebreid zorgpakket aan te bieden in de regio Dordrecht. Onze gezamenlijke inspanningen zijn gericht op het ondersteunen van ouderen en mensen met zorgbehoeften, zodat zij zelfstandig kunnen blijven wonen en genieten van een hoge kwaliteit van leven.

  • Vlijtig Liesje Thuishulp biedt huishoudelijke ondersteuning vanuit de WMO en WLZ, waardoor een schone en veilige leefomgeving wordt gegarandeerd.

Door deze nauwe samenwerking kunnen we een uitgebreid zorgpakket aanbieden, variërend van medische zorg tot huishoudelijke hulp. Dit zorgt ervoor dat u of uw dierbaren kunnen blijven genieten van een zelfstandig leven in de vertrouwde thuisomgeving. Onze missie is om u te ontzorgen en ervoor te zorgen dat u de zorg en ondersteuning krijgt die u nodig heeft.

Neem gerust contact met ons op om meer te weten te komen over hoe MeZa Zorg en Vlijtig Liesje Thuishulp samenwerken om uw welzijn te waarborgen in de regio Dordrecht.

SBB Erkend Leerbedrijf

 

MeZa Zorg is er trots op een SBB Erkend Leerbedrijf te zijn met officiële erkenning door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Deze samenwerking stelt ons in staat om een veilige en betrouwbare leeromgeving te bieden voor nieuwe instromers in de zorgsector en zij-instromers.

  • SBB ondersteunt ons in het waarborgen van kwalitatieve leermogelijkheden en zorgt ervoor dat we voldoen aan de hoogste normen van het beroepsonderwijs.

Dankzij deze samenwerking kunnen we gezamenlijk de zorgsector aanvullen met nieuwe zorgmedewerkers, die goed zijn voorbereid en opgeleid om hoogwaardige zorg te bieden aan onze gemeenschap. We zijn er trots op dat we een rol kunnen spelen in de ontwikkeling van toekomstige professionals in de zorg en bijdragen aan de groei en kwaliteit van de zorgsector.

Neem gerust contact met ons op als u geïnteresseerd bent in onze leerprogramma’s of als u meer wilt weten over hoe MeZa Zorg samenwerkt met SBB Erkend Leerbedrijf om zorgmedewerkers op te leiden en te begeleiden.

Kiwa Certificerende Instantie

 

MeZa Zorg werkt samen met Kiwa, een vooraanstaande certificerende instantie, voor ons HKZ-kwaliteitsmanagementsysteem (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector). Deze samenwerking heeft tot doel ons kwaliteitsmanagementsysteem te evalueren en te certificeren, wat een belangrijke stap is om de hoogste normen van kwaliteit en veiligheid in de zorgsector te handhaven.

  • Kiwa is een gerespecteerde certificeringsinstantie met uitgebreide ervaring in het beoordelen van kwaliteitssystemen in de zorgsector.

Samenwerken met Kiwa stelt ons in staat om ons kwaliteitsmanagementsysteem grondig te laten auditeren en te certificeren, waardoor we kunnen aantonen dat we voldoen aan de hoogste normen voor kwaliteit en veiligheid. Dit versterkt niet alleen ons engagement voor onze cliënten, maar geeft hen ook het vertrouwen dat ze kunnen rekenen op de beste zorg.

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over hoe MeZa Zorg samenwerkt met Kiwa voor ons HKZ-kwaliteitsmanagementsysteem en onze inzet voor kwaliteitszorg in de praktijk brengt.