Samenwerking ASz en MeZa Zorg

Samenwerking thuiszorg dordrecht
Nieuwsbericht van 17-10-2023

3 augustus 2023 markeert een belangrijke mijlpaal voor MeZa Zorg, aangezien zij met trots de ondertekening van een samenwerkingscontract met het gerenommeerde Albert Schweitzer Ziekenhuis (ASZ) aankondigen.

Deze samenwerking symboliseert de gedeelde inzet en het engagement van beide partijen voor de verbetering van de zorgsector. De missie van MeZa Zorg, om uitstekende zorg te bieden die zowel betaalbaar als toegankelijk is, wordt door deze samenwerking verder versterkt.

Het Albert Schweitzer Ziekenhuis, dat bekend staat om zijn toewijding aan patiëntgerichte zorg en innovatieve medische oplossingen, ziet deze samenwerking als een kans om nog meer levens te bereiken en te verbeteren. Het partnerschap zal leiden tot een nog grotere synergie tussen de organisaties, wat ten goede zal komen aan de patiënten.

“Dit is een moment van enorme trots en opwinding voor iedereen bij MeZa Zorg,” zegt de directeur van MeZa Zorg. “We zijn zeer verheugd over deze samenwerking met het ASZ. Het is een fantastische mogelijkheid om gezamenlijk de zorgsector naar nieuwe hoogten te tillen.”

In het licht van deze samenwerking blijven MeZa Zorg en het Albert Schweitzer Ziekenhuis zich inzetten voor het bieden van kwalitatief hoogwaardige zorg aan hun patiënten. Ze verheugen zich erop om gezamenlijk aan een betere toekomst te werken, waarin elke patiënt toegang heeft tot de best mogelijke zorg.

Het begin van deze samenwerking vormt een nieuw hoofdstuk in de voortdurende groei en ontwikkeling van zowel MeZa Zorg als het Albert Schweitzer Ziekenhuis. Ze kijken uit naar de positieve impact die hun gecombineerde inspanningen ongetwijfeld zullen hebben op de zorgsector in de komende jaren.