MeZa Zorg heeft HKZ KO 2021 Certificering

Nieuwsbericht van 07-07-2023.

Op 7 juli 2023 hebben wij onze HKZ KO 2021 Certificaat behaald.

šŸŽ‰ Geweldig nieuws! We zijn zojuist geslaagd voor de HKZ KO audit fase 2! šŸŒŸ
Met trots delen we mee dat onze organisatie een belangrijke mijlpaal heeft behaald. Onlangs hebben we met succes de uitdagende HKZ KO audit fase 2 doorlopen en uitstekende resultaten behaald. Hiermee tonen we aan dat kwaliteit en verbetering hoog in het vaandel staan bij ons!
De HKZ KO-certificering is een bewijs van ons streven naar hoogwaardige dienstverlening en het handhaven van de hoogste professionele normen. Deze prestatie zou niet mogelijk zijn geweest zonder de gezamenlijke inspanningen en harde werk van ons team. Hun toewijding aan uitmuntendheid en oog voor detail hebben een cruciale rol gespeeld bij het behalen van deze accreditatie. De HKZ KO audit fase 2 heeft grondig onze organisatie beoordeeld op management systemen, processen en werkwijzen, om ervoor te zorgen dat deze in lijn zijn met de kwaliteitsnormen van HKZ.
Terwijl we deze prestatie vieren, blijven we ons inzetten om onze dienstverlening verder te verbeteren, onze processen voortdurend te optimaliseren en te streven naar verbetering in alles wat we doen. We kijken uit naar de kansen die voor ons liggen en staan klaar om onze klanten met een nog hoger niveau van kwaliteit en professionaliteit van dienst te zijn.
Dank aan iedereen die een integraal onderdeel is geweest van dit succes. Samen tillen we de lat hoger en stellen we nieuwe normen van uitmuntendheid in onze branche. Voorwaarts en omhoog!