MeZa Zorg heeft HKZ Certificering

Nieuwsbericht van 27-01-2023.

Op 27 januari 2023 hebben wij onze HKZ Certificaat behaald.

Bij MeZa Zorg zijn we enorm trots en blij om te melden dat we recentelijk de HKZ certificering hebben behaald. De HKZ is het kwaliteitsmanagement in de zorg, waarbij veiligheid en kwaliteit van de zorg voor de cliënt centraal staan.
Met deze certificering kunnen we bewijzen dat we de hoogste standaarden naleven en garanderen we onze cliënten een uitstekende en betrouwbare zorg. Dit is het resultaat van hard werk en toewijding van ons hele team en is het bewijs van onze missie om de beste zorg te bieden aan onze cliënten. We zijn ontzettend trots op deze prestatie en blijven ons inzetten voor de verbetering en verdere professionalisering van MeZa Zorg. Wij geloven dat iedereen het recht heeft op kwalitatieve en betaalbare zorg en met de HKZ certificering kunnen we dit waarborgen.
Met trots presenteren we onze HKZ certificering aan onze cliënten, familie en het publiek en blijven ons inspannen om de beste thuiszorg te blijven leveren. De volgende stap wordt het afsluiten van contracten met regionale en landelijke verzekeraars, wat inmiddels al in volle gang is!