Heeft u morgen thuiszorg in Dordrecht nodig? MeZa Zorg thuiszorg biedt zorg bij u thuis, afgestemd op uw individuele wensen en behoeften. Dagelijks rijden er verschillende thuiszorgteams door Dordrecht om u de juiste zorg te bieden.

Als u thuiszorg nodig heeft, dan zijn er verschillende manieren om toegang tot zorg te krijgen of thuiszorg aan te vragen. Voor persoonlijke verzorging, verpleging en terminale zorg kunt u contact opnemen met de verpleegkundigen van de thuiszorg. Voor begeleiding heeft u een indicatie van de Sociale Dienst Drechtsteden nodig.

Thuiszorg in Dordrecht

De thuiszorg van MeZa Zorg biedt hulp thuis bij het wassen, douchen, kousen aantrekken, medische controles, het toedienen van medicijnen en verpleging thuis.

Verschillende soorten thuiszorg in Dordrecht

Revalidatiezorg
Wondverzorging
Persoonlijke zorg
Medicatiezorg

Onze thuiszorg in Dordrecht is afgestemd op de persoonlijke behoefte van de cliënt. Omdat we de persoonlijke band tussen cliënten en medewerkers belangrijk vinden, bieden we kleinschalige zorg waarin wordt gewerkt met wijkteams.

Dit betekent zoveel mogelijk dezelfde medewerkers over de vloer die bovendien op meerdere gebieden inzetbaar zijn; van het aantrekken van steunkousen tot het geven van een injectie.

Thuiszorg in Dordrecht